Sivertdammen

Friluft

Midsunds mest attraktive friluftsområde.

Sivertdammen friluftsområde er i aktivt bruk året rundt.

På vinteren er Sivertdammen svært populær som et flott sted å gå på skøyter, da isen som oftest er svært jevn og god å gå på. Sivertdammen er bare 50-80 cm dyp, derfor legger det seg hurtig trygg is på vatnet vintertid. Det er også lysanlegg som besøkende kan skru på og av selv om kvelden.

Om sommeren er det leker for barn, med forskjellige aktiviteter på vannet, man kan grille og mye mer. Området ligger idyllisk til med pen beplanting og det finnes også tursti rundt vannet.

Sivertdammen ligger på Aksla hvor det er parkering ved bedehuset. Derfra er det bare ca. 100 meter å gå. Sivertdammen friluftsområde er utpekt av organisasjonen Norsk Friluftsliv i samarbeid med kommunen. Det meste av arbeidet er gjort av ildsjeler i Aksla og Ugelvik Velforening.

For flere bilder og video fra Sivertdammen, besøk gjerne følgende link til Avisa Midsundingen: https://midsundingen.no/runda-av-skuleveka-med-tur-pa-skoyteisen/19.25

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Sivertdammen