Stikk-UT! Ski

Skiturer

Stikk UT! Ski starter 15. desember

Vi gleder oss til ny Stikk UT! Ski-sesong, og ønsker nye og gamle deltakere velkommen med. Stikk UT! Ski er gratis og passer for de aller fleste. Finn fram skia og nyt vinteren ute. Husk å registrere alle turer på stikkut.no.

Se filmen om Stikk UT! Ski

Sesongen starter 15. desember og varer til andre påskedag.

I Midsund har vi en fin skitur til Heggdalsvatnet på Nord-Heggdal. Turen til Heggdalsvatnet er overkommelig for de aller fleste og det er jevn stigning opp til vatnet. Dalen ligg lunt og skjermet til og er den mest snøsikre plassen på Otrøya.

På www.stikkut.no finner du oversikt over årets turmål og oppstartsdato for de ulike turmålene. Vi anbefaler alle å sjekke turbeskrivelsene før du legger ut på tur. Registrering av turene gjøres på samme måte som i sommersesongen.

I årets Stikk UT! Ski-sesong vil det være antall turer som danner utgangspunkt for topplista og ikke antall turmål. Det vil si at alle turer teller og en trenger ikke dra langt avgårde på nye steder for å komme høyt opp på lista. Men merk dere at en på samme måte som før kan velge hvilken liste en vil se på, så den som ønsker å samle flest mulig turmål må gjerne gjøre det.

I turbeskrivelsen og på løyper.net finner du løypekart med informasjon om når løypene på Nord-Heggdal sist ble tråkket.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Stikk-UT! Ski