Midsund Marina

Båt

Et båtlag i vekst

Midsund Båtlag ble stiftet tidlig på 80 tallet,og har vært båthavna i Midsund sentrum frem til nyanlegget kom på plass sommeren 2011.

I den sammenhengen ble det bestemt å bytte navn til Midsund Marina, som det heter i dag. Midsund marina har 50 båtplasser

Midsund Marina har beliggenhet midt i Midsund sentrum, som inneholder kolonialbutikker, post, bank, frisør, heimeindustri, sportsbutikk og elektrisk butikk. Det er også kafe/pub på senteret. Midsund Kro ligger litt lengre opp i bakken fra senteret. Der er det også muligheter for overnatting. Bensinstasjonen Best Midsund ligger mellom Midsundbroa og Senteret, bare ca 300 m fra Midsund Marina. Best Midsund har storkiosk og ideelle forhold for drivstoff fylling på båten.

Utleie av klubbhuset

Vi har for utleie festsal for  80 – 100 gjester, med topp moderne kjøkken. Kjøkkenet har vært brukt av flere profesjonelle kokker, og vi har fått mye ros fra dem. Ønsker du å leie? klikk på linken her, og du kommer til utleiekalenderen. Der finner du også priser.

Gjestehavn

Gjestehavna ligger fra Tusenårsplassen og til landgangen ved klubbhuset, bare noen få steg fra nytt og moderne sanitæranlegg med toalett, dusjer og vaskerom. Priser og info finner du her.

Sanitæranlegg

Sanitæranlegget ligger inne i gangen på klubbhuset. Inngangen er åpen mellom kl:08:00 og 22:00. Utenom disse tidene trenger du en kode for å komme inn. Se på infotavlene rundt om på anlegget, så finner du fremgangsmåten der. Vippsnr. til Midsund Marina er: 109115

Ledige båtplasser

Fra tid til annen har vi båtplass ledig. Har du ønske om båtplass, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Du kan nå oss på telefon: 908 68 712 eller e-mail: post@midsundmarina.no.

Her kan medlemmene logge seg inn for info og kommentare

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Midsund Marina