Midsundfestivalen

Festival

En stor og sommerlig folkefest

Hvert år samles utflyttede midsundinger, fastboende og andre tilreisende til sommerlig moro i Midsund.

Festivalen ble startet i 2005 og har senere blitt en årlig begivenhet. Store og kjente artister står årlig på programmet og er et trekkplaster for festivalen. Det er også det populære palleløpet som skaper liv og røre for publikum.  Midsundfestivalen er drevet fullt og helt på dugnad og sammen med kommunen, sponsorer og frivillige lag- og foreninger som sammen bidrar med økonomiske muskler og dugnadsarbeid gjør de arrangementet mulig.

Det aller meste av overskuddet går tilbake til lag og foreningene i Midsund som en takk for frivillig innsats. Foruten konserter på dag og kveldstid, kirkekonsert, middagsservering, bodsalg og stands står også ulike aktiviteter for både barn og voksne på programmet. Festivalen er godt tilrettelagt for både båt og bobilturister i Midsund Marina. Slik skal det være enkelt å komme seg til festivalen enten du kommer til sjøs eller med bil til øyparadiset.

Les mer på: https://www.midsundfestivalen.com/

Foto: Jiri Paur..

Kilde: Ei reise i Midsund, Verdas Vakrasta Øysamfunn av Kathrin Gangstad og Per Steinar Aasheim. Boka fås kjøpt hos Heimstadkjær og Heimeindustrien

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Midsundfestivalen