Kontaktperson

Ingebjørn Orvik

Telefon

Adresse

6475 MIDSUND

Raknes og Omegn Velforening

Friluftsliv

Velforening for bygdene Raknes, Orvik og Tangen

Raknes og omegn velforening ble stiftet i 2003. Velforeningen er registrert i Brønnøysund og Frivillighetsregisteret. Org.nr er 994113917. Målet med velforeningen er å legge til rette for fysisk aktivitet.

Det hele startet med at det var ett ønske om å få bygd en kunstgressbane på Raknes skole. Etter dette prosjektet vart det ordnet med lys på skøytebanen. Det store prosjektet har og fortsatt er å lage best mulig tursti. Vi har laget en rundløype på cirka 5,3 km. Stien startet på snuplassen i Tangen og har en Stikk-Ut post som heter Ålesundsneset (sjekk Morotur appen), eller Ålesundhaugen som det heter lokalt. Det er flere steder man kan starte turen. Det som er spesielt med turstien er beliggenheten. Vi har mye sol, nesten ikke vinter. Stien kan brukes året rundt. Stien har en lett trase, der det er farten til turgåer som bestemmer aktivitetsnivået.

Velforening er en liten organisasjon der alt er drevet på dugnad med økonomisk støtte fra Gavemidler og Grasrotandelen fra Norsk Tipping

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.