Kontaktperson

Theresa Oyo Adok

Telefon

Adresse

6475 MIDSUND

Purple World Care

Veldedighet

Hjelper barn i Sudan til skoleplass

Vi er en liten veldedighets-organisasjon som startet opp 2016. Vårt mål er å hjelpe barn fra det krigsherjede Sør-Sudan til skoleplass. Organisasjonsstifter Theresa Oyo kommer selv fra Sør-Sudan og kjente de vanskelige forholdene i landet godt.

Etter flere års borgerkrig i Sør-Sudan har mange barn blitt foreldreløse og flyktet til Nord-Sudan. I Nord-Sudan har disse flyktningene ingen rettigheter og vi ønsket derfor å hjelpe noen av dem med skolegang. Målet i første omgang var å hjelpe ti barn. I dag har vi skaffet skoleplass til hele 40 unger. Vi er i dag 20 medlemmer i Purple World Care. Vi samler inn penger gjennom deltakelse som frivillige på ulike arrangementer samt på stand. I tillegg er det mulighet til å donere en gave til oss. Vipps nummer finner du på vår Facebookside. I 2017 var to av oss ned og besøkte barna og vi kan derfor garantere at pengene kommer fram.

Vi ønsker gjerne enda flere medlemmer. Slik kan vi skape større aktivitet og forhåpentligvis hjelpe enda flere, kanskje også andre steder enn bare Sør-Sudan.

Ta kontakt med oss, om du synes dette høres spennende ut.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.