Kontaktperson

Kristi Jenset

Telefon

Nettside

Adresse

6475 MIDSUND

Midsund Husflidslag

Hobby

Husflid i over 30 år

Midsund Husflidslag feiret 30 år i fjor og er dermed et tilbud som har eksistert nokså lenge i kommunen vår.

I dag som ved starten, er ønsket om å ta vare på gamle husflidsteknikker ved å komme sammen  og dele erfaringer og kunnskap viktig.

Vi tilbyr en sosial møteplass for mennesker i alle aldre som deler interessen for ulike håndtverk. Vi deler kunnskapen videre til lokalmiljøet og alle som er interessert i gamle håndverksteknikker. Det kan være alt fra «rødlista», håndverk som er i ferd med å gå i glemmeboka, til nyere produkter. Vi tenker også fornyelse og bruker gamle teknikker i moderne drakt.

Vi møtes annenhver torsdag til medlemsmøter på Nord Heggdal grendehus

Kl 19-21:30.   Møtene er åpne for alle

Gjennom aktivitetsplanen prøver vi å favne om ulike tema og teknikker. Det kan være brikkeveving, søm, brodering på ull, blokktrykk, toving, ulike strikketeknikker, karding og spinning for å nevne noen.

Vi har jevnlig kurs, blant annet har vi arrangert kurs i  pilfletting, lefsebaking søm, tove-/filtekurs og nye kurs er under planlegging.

Vi arrangerer årlig ei salgsmesse første helga i november. Utstillere fra hele regionen deltar med stor bredde av produkter.

Laget har også startet ei UNG HUSFLID-gruppe

Vi prøver å få til ei sommeravslutning eller utflukt før sommerferien tar til, enten kun for Midsund Husflidslag eller sammen med lokallag fra nabokommuner!

Vi tar deg gladelig imot om du vil ta turen innom på møte i Midsund Husflidslag!

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.