Kontaktperson

Kathrin Gangstad

Telefon

Adresse

Raknesvegen 161,
6475 MIDSUND

Heimstadkjær i Midsund

Frivillig org.

For et levende lokalsamfunn

Å jobbe for lokalsamfunnet er å jobbe for inkludering og mangfold. I Heimstadkjær er alle velkomne.

I Heimstadkjær jobber både unge og gamle sammen for et levende lokalsamfunn. Siden starten i april 2017 har det blitt mange hyggelige sammenkomster, og mange spennende tiltak. Gjennom samarbeid med ulike organisasjoner, skoler og kunstnere, har vi sammen fått til mye.

Mat har allltid vært- og er fortsatt et samlende element. Vi startet Heimstadkjær som en internasjonal familiebuffet, der mat fra flere av verdens hjørner var representert, og maten står fortsatt sentralt. Hvert år arrangerer vi derfor denne herlige påskebuffeten.

Vi ønsker alle nye bekjentskaper velkommen, og vi vil fortsette å jobbe med prosjekter som styrker samholdet i vårt lille øyrike, men også tiltak som hjelper mennesker i andre land.

Mandagsbading i bassenget i Midsund er en sosial og fin måte å kombinere bading med støtte til organisasjoner som jobber for en bedre framtid et annet sted i verden. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om hva vi gjør, hvor og når. Her er du alltid velkommen.

Kontaktinformasjon finner du i kolonnen til høyre.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.