Utendørs Midsund AS

Sportsbutikk / Opplevelser / Tekstiltrykk

Din lokale sportsbutikk

Velkommen til Utendørs Midsund midt i Midsund sentrum, bare et steinkast fra Midsund Marina.

I vår butikk kan vi tilby et bredt utvalg av turbekledning og -sko. Skal du utendørs har vi også et rikt utvalg av turutstyr som sekker og soveposer, telt, underlag, duffelbagger og ellers alt hva du måtte trenge for å få en fin turopplevelse.

Vårt nære samarbeid med Midsund IL (link) gjør at vi har et bredt utvalg av sportsutstyr som baller, treningstekstiler og -sko samt annet sportstyr fra våre merkevareleverandører.

I vår sykkelavdeling har vi et bredt utvalg av både el-sykler og andre typer sykler for både liten og stor.

Velkommen

Opplev eventyrlige Midsund

I Midsund kan vi by på opplevelser helt utenom det vanlige.

Med sin nydelige skjærgård og korte avstander til høye fjelltopper er Midsund et eldorado for alle som er glad i utendørsaktiviteter.

For at flest mulig skal få ta del i disse opplevelsene tilbyr Utendørs guidede turer innen både kajakk, el-sykkel og fjellturer. På våre guidede turer tilbyr vi også gjerne kulinariske opplevelser med lokale råvarer.

Vi arrangerer også komplette events spesielt tilpasset din bedrift.

 

 

Trenger dere profilering? Vi hjelper deg.

De aller fleste bedrifter og foreninger har nytte av tekstilprofilering. I Utendørs kan vi tilby logo-profilering av alle typer tekstiler. Vi kan også trykke teksten du ønsker.

Vi er svært smidige med hensyn til antall, og trykker gjerne enkeltprodukter om du trenger trykk på ett enkelt plagg eller supplering av plagg til din forening eller bedrift.

Vi er glade for å være leverandør av profilerte plagg til de fleste foreninger og bedrifter i Midsund.

Ta kontakt for tilbud.

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av produkter

Besøk vår nettbutikk for å finne varene til deg og ditt behov. Her tilbyr vi alt av varer som vi har i butikken. Finner du ikke det du søker? Ta kontakt og vi hjelper deg.

Velkommen