Kontaktperson

Kjetil Aune

Telefon

Nettside

Adresse

Lyngjavegen 8,
6475 MIDSUND

}

Åpningstider

man: 10:00 - 17:00
tir: 10:00 - 17:00
ons: 10:00 - 17:00
tor: 10:00 - 17:00
fre: 10:00 - 17:00
lør: 10:00 - 15:00

Utendørs Midsund AS

Butikk & aktiviteter

Din lokale sportsbutikk

Velkommen til Utendørs – midt i Midsund sentrum!

I butikken vår kan vi tilby et bredt utvalg av turbekledning og sko til både dame, herre og barn i ulike aldre. Vi har også mye forskjellig turutstyr som sekker, bager, soveposer, telt, underlag og tilberedning av måltider utendørs – alt hva du måtte trenge for å få en fin turopplevelse.

Vårt nære samarbeid med Midsund IL (link) gjør at vi også har en stor mengde sportsutstyr som baller, treningstekstiler og sko, samt annet sportsutstyr fra våre merkevareleverandører. I sammenheng med Midsunds nye klatrehall, tilbyr vi nå også det meste innen klatreutstyr.

Vi har god kompetanse på sykkel, og bestiller gjerne det du måtte trenge innen el-sykler og andre typer sykler til både liten og stor. Vi tar også imot sykler til reparasjon.

Velkommen!

Opplev eventyrlige Midsund

I Midsund kan vi by på opplevelser helt utenom det vanlige.

Med sin nydelige skjærgård og korte avstander til høye fjelltopper er Midsund et eldorado for alle som er glad i utendørsaktiviteter.

For at flest mulig skal få ta del i disse opplevelsene tilbyr Utendørs guidede turer innen både kajakk, el-sykkel og fjellturer. På våre guidede turer tilbyr vi også gjerne kulinariske opplevelser med lokale råvarer.

Vi arrangerer også komplette events spesielt tilpasset din bedrift.

Trenger dere profilering? Vi hjelper deg!

De aller fleste bedrifter og foreninger har nytte av tekstilprofilering. I Utendørs kan vi tilby logoprofilering av alle typer tekstiler. Vi kan også trykke tekst etter ønske.

Vi er svært smidige med hensyn til antall, og trykker gjerne enkeltprodukter om du trenger trykk på ett enkelt plagg eller supplering av plagg til din forening eller bedrift.

Vi er glade for å være leverandør av profilerte plagg til de fleste foreninger og bedrifter i Midsund.

Ta kontakt for tilbud.

Hengekøyeparker i Midsund

Digergubben hengekøyepark

I 2020 satte Utendørs opp Norges råeste hengekøyepark! Nesten på toppen av Digergubben (527 moh.) kan du sovne til vakker solnedgang og våkne til like slående soloppgang. Den fantastiske utsikten kan også nytes på turen opp og ned.

Selve parken består av nedfelte 50mm stålstenger og festepunkter i fjell, og kan huse 8 hengekøyer (med mulighet også for å være 9). Når man booker parken har man den helt for seg selv med eget Cinderella toalett tilgjengelig. Parken ble høsten 2023 oppgradert med nytt toalettbygg, samt at selve hengekøyeparken ble steinbelagt av Sherpaer for å sikre et tørt og rent underlag.

 

Riksgrensen hengekøyepark

Helt nede ved sjøkanten, hvor den gamle riksgrensen mellom Sverige og Danmark/Norge var fra midten av 1600-tallet, kan du overnatte i idylliske omgivelser med bølgeskvulp og sjøluft som faste følgesvenner. Her kan du oppleve vakker natur, magiske solnedganger og nydelige soloppganger.

På grunn av beliggenheten er det fine muligheter for å tenne opp bål, og man har parken helt for seg selv med eget Cinderella toalett tilgjengelig. Det er laget en egen sti ned, slik at en slipper turgåere forbi. Har du med barn og vil være på den sikre siden, er det også plass til et lite telt mellom trærne, og nede i fjøresteinene er det supert å lete etter krabber og andre skapninger. Perfekt sted for barnefamilier!

 

For mer informasjon, besøk vår bookingside: https://utendors.trekksoft.com/no

Bredt utvalg av produkter i vår nettbutikk

Besøk gjerne nettbutikken vår for å finne varer til deg og ditt behov. Det meste av varer i vår fysiske butikk finner du også her. Bor du i nærheten har du mulighet til å velge «Hent i butikk», og skulle du ha behov for hjemlevering fikser vi selvsagt det.

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt og vi hjelper deg.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Utendørs Midsund AS