Kontaktperson

Jim Martin Sørlie

Telefon

Nettside

Adresse

Sjøvikvegen 55,
6475 MIDSUND

Silver Seafood AS

Sjømat

Norges ledende leverandør av levende sjøkreps

Silver Seafood AS er leverandør av høykvalitets sjømat. Vi har våre egne produksjonslokaler i Midsund med godkjenningsnummer EFTA M-2013 og EFTA M-2186. Selskapet ble stiftet i 2012 av Jim Martin Sørlie og Preben Godø.

Silver Seafood AS kjøper fisk og skalldyr, direkte fra lokale fiskebåter til vår fabrikk. Kvalitetssikring er sterkt prioritert. Friske råvarer er avgjørende for våre kunder, og av den grunn har vi kun mindre fiskebåter som daglig kan levere sine fangster til oss. I tillegg spesialiserer vi oss på pakking og levering av levende hummer og sjøkreps, fanget med teiner. Vår sjøkreps er fisket av ca. 10 båter året rundt, og med det er vi blitt Norges ledende leverandør av levende sjøkreps. I 2020 startet vi også prosessering og foredling av taskekrabbe.

Fisk og skalldyr som ikke forekommer i våre nære havområder, eksempelvis kongekrabbe og snøkrabbe, kjøper vi fra leverandører langs hele norskekysten. Vi handler kun med leverandører vi stoler på og som kan levere den aller beste kvalitet. Dette for å kunne tilby våre nasjonale og internasjonale kunder et bredt utvalg av verdens beste sjømat, direkte fra Norge.

Salget til Silver Seafoood AS er hovedsakelig fokusert på high-end markedene i Europa, USA og Asia. Vi er lagspillere som sammen med våre kunder finner de beste løsningene for hver enkelt leveranse. God service og vennlig innstilling er naturlig for oss. Langsiktig og godt samarbeid gir det beste resultatet, noe som er kjernen i vår virksomhet.

Lokal sjømatgrossist i Møre og Romsdal

Silver Seafood er også lokal grossist i Møre og Romsdal for Lerøy Sjømatgruppen. Lerøy Sjømatgruppen AS er en landsdekkende leverandør av fisk, sjømat og spesialprodukter til alle kundegrupper innen storkjøkkenmarkedet: Hotell, restaurant, kantine og offentlig sektor.

Lerøy Sjømatgruppen er representert gjennom ni sjømatgrossister i Norge, hvor lokal forankring og tilstedeværelse med produksjon og fiskemottak, gir tilgang på fersk fisk og mulighet for spesialtilpasning for kunden. Gjennom vårt nettverk skaffer vi varer fra alle verdenshjørner. I vårt sortiment finner du et mangfold innenfor fisk, skalldyr, kjøtt og vilt.

Kontakt Silver Seafood Engros
Telefon: 400 00 233
E-post: engros@silverseafood.no

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Silver Seafood AS