Kontaktperson

Hugo-Vegar Heggdal

Telefon

Nettside

Adresse

Utsidevegen 21,
6475 MIDSUND

Romsdal Processing AS

Fiskefordeling

Når kvalitet gjelder!

Romsdal Processing AS ble etablert i 2005, da eid av Villa Salmon AS. Anlegget ligger sentralt plassert i sentrum av Midsund.

Romsdal Processing AS startet som et lakseslakteri, men ettersom markedet utviklet seg tok filetering og videreforedling over stadig større deler av hovedvirksomheten.

I 2012 ble slakting helt avsluttet og fokuset kun satt på videreforedling av laks- og ørretprodukter. I dag lages fryste singel vakuumerte og lenker med laks- og ørretporsjoner, samt fryste vakuumerte sider av laks og ørret. Vi leverer til både det nasjonale og internasjonale markedet.

Romsdal Processing AS er i dag eid av Lerøy Seafood AS, SalMar AS og Midsund Kommune, mens all produksjon i hovedsak er for Lerøy Seafood AS.

Romsdal Processing AS har i dag i underkant av 50 dyktige ansatte og har de siste 2 årene produsert i overkant av 4200 tonn ferdigvarer. Virksomheten er i stadig vekst og vil i 2019 passere 5000 tonn ferdigvarer.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Romsdal Processing AS