Midsund Kro AS

Restaurant og Hotell

Kroa i Midsund – Alltid god atmosfære

Midsund Kro har vært samlingsstedet I Midsund siden åpningen i 1979. Her får du mat, drikke og nydelig utsikt over Midsund sentrum.

Overnatting
Midsund Kro kan tilby 9 rom for overnatting. Alle rommene har eget bad og med alle bekvemmeligheter, seng, bord, sofa, tv, dusj og toalett. Alle rommene har utsikt over vakre Midsundet.

For booking av hotelrom, ta kontakt på mail eller telefon.

Restaurant
Vår restaurant og selskapslokale består av flere avdelinger og kan deles inn alt ettersom hvor mange gjester vi har. Dette sørger for en alltid god atmosfære for ditt selskap. Vi kan tilby servering til opp mot 200 gjester og i vår meny finner du tradisjonskost som vi alltid gjør vårt beste for at du skal nyte. Vår nærhet til havets gleder gjør at vi har tilgang til nytrukket sjømat som fisk og skalldyr, vi strekker oss langt for å alltid bruke gode lokale råvarer.

Nydelig utsikt over Midsund sentrum og med kort avstand til Midsund Marina om du har lyst på en matbit om du tar turen til Midsund med båt. Vår restaurant er også et populært stoppested for mange spreke gjester som går Midsundtrappene, hos oss kan du avslutte dagen med et nydelig måltid.

Pub
På Kroas pub kan vi tilby forfriskninger av alle slag. Puben har plass til opp til 100 gjester, og med en intim og koselig atmosfære, god stemming, feststemte mennesker og god musikk håper vi du vil trives.

Vi tilbyr gratis WI-FI over hele hotellet.

Kroa

  • Servering
  • Takeaway
  • Selskapslokaler
  • Overnatting
  • Pub