Kontaktperson

Roald Solberg

Telefon

Nettside

Adresse

Raknesvegen 156,
6475 MIDSUND

Marinemaler Roald Solberg

Kunstner

Maritim kunst

Marinemaler Roald Solberg er født i 1943, oppvokst i Møre og Romsdal, og flyttet til Grimstad i voksen alder. Siden 2013 har han bodd på Raknes i Midsund.

Solberg har malt siden han var liten gutt, og allerede som femåring stod det første marinemaleriet ferdig. Siden den gang har mange hundre flotte malerier funnet dagens lys gjennom Solbergs hånd. Han maler sine nydelige motiver ved bruk av klassisk oljemaling på lerret. Solberg har opp gjennom årene hatt utstillinger, men hovedsakelig har han malt maleriene på bestilling.

Åpent galleri i juni, juli og august på Raknesvegen 156 I Midsund. Galleriet er også åpent etter avtale, ring på forhånd.

Bilder på trykk av Roald Solberg
På hjemmesiden kan du bestille bilde på trykk fra Roald Solberg. Fremstilt på lerretpreget papir i glass og ramme: 34×48 centimeter + ramme. Kun 125 stykker i opplag pr motiv.

Trykk på Lerret
Det er det nærmeste en kan komme et maleri. Leveres ferdig innrammet 40×50 centimeter i flott barokk ramme i opplag på kun 125 stykker pr. motiv. Sertifikat følger med, samt merking av hvert enkelt bilde i likhet med de øvrige bildene. Komplett Kr 4.200,- pr. stykk + frakt.

Det du bestiller betaler du gjennom Paypal. Paypal er en sikker betalings løsning som støtter Visa/ Mastercard.
Les gjerne mer hos paypal.no

Velkommen inn til vår hjemmeside.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Marinemaler Roald Solberg