Kontaktperson

Knut Erling Otterlei

Telefon

Nettside

Adresse

Stormyrvegen 52,
6475 MIDSUND

}

Åpningstider

man: 08:00 - 16:00
tir: 08:00 - 16:00
ons: 08:00 - 16:00
tor: 08:00 - 16:00
fre: 08:00 - 16:00

Hofseth Biocare ASA

Prosessindustri

Prisvinnende kvalitet fra lokale råvarer

Moderne fabrikker og teknologi, samt nærhet til fersk råmateriale fra laks er et stort fortrinn for HBC og plasseringen av våre fabrikker sikrer optimal tilgang på ressurser og kompetanse. 

Hofseth BioCare sitt mål er tilby marine ingredienser og produkter for humant konsum og med høy verdi. Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk, tar vi vare på kvaliteten i protein, kalsium og fersk lakseolje. Produktene er ferske og uten tilsetningsstoffer. Produkter som tidligere bare kunne benyttes til dyrefôr, kan nå gjøres egnet til menneskelig konsum. HBC sitt mål er derfor å bidra til bærekraft ved effektiv utnyttelse av marine ressurser.

Hofseth BioCare er et norsk biomarint selskap med hovedmål å tilby biomarine ingredienser til humant konsum og med høy verdi. Selskapet er grunnlagt på kjerneverdiene bærekraft og optimal utnyttelse av naturressurser.
 Våre  produkter er bærekraftige og sporbare.

Fersk lakseolje
OmeGo er den ferskeste og reneste norske lakseoljen for ernæring og kosthold på markedet i dag. Oljen er 100% norsk, og er fremstilt ved hjelp av en unik produksjonsprosess. Oljen er skånsomt hentet ut fra lakseavskjær, uten noen tilsetningsstoffer og med en naturlig rød farge.

OmeGo som ferdigprodukt
Som ferdigprodukt selges OmeGo under varenavnet Cardio Salmon Oil for humant konsum, og Brilliant Salmon Oil for kjæledyr. Begge produktene finnes i vår nettbutikk, http://biocareshop.no

Proteinpulver
ProGo er et hydrolysert lakseprotein i pulverform, og er det proteinet på markedet som raskest blir tatt opp i kroppen. På grunn av det raske opptaket av vårt protein, vil dette bli en foretrukket proteinkilde innen medisinsk mat og kosttilskudd. I våre studier viser også ProGo en unik egenskap til å øke antall røde blodceller (Hemoglobin) hos anemiske personer i vesentlig større grad enn jernrik mat, som for eksempel kjøtt.

NutraIngredients Awards 2016
Hofseth BioCare sitt protein vant i mai 2016 prisen for “Ingredient of the Year – Weight Management” under den prestisjetunge kåringen NutraIngredients Awards i Genève. Prisen ble vunnet på bakgrunn av en 6 ukers studie som viste nedgang i BMI på 6% ved bruk av 16 gram ProGo per dag.

ProGo som ferdigprodukt
ProGo selges under varenavnet Endurance Protein og finnes i ulike varianter og smaker. Våre Endurance Protein produkt finnes i vår nettbutikk, http://biocareshop.no

Kalsium pulver
CalGo er et marint kalsium som er produsert fra lakseben uten noen form for tilsetningsstoffer eller kjemikalier. CalGo er et naturlig benpulver som vil kunne hjelpe til å øke bentettheten hos eldre mennesker.

CalGo som ferdigprodukt
Som ferdigprodukt selges CalGo under varenavnet Strength Calcium. Strength Calcium finnes i vår nettbutikk.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Hofseth Biocare ASA