Kontaktperson

Kjetil Aune

Telefon

Nettside

Adresse

Lyngjavegen 8,
6475 MIDSUND

Hengekøyparker i Midsund

Overnatting

Hengekøyeparker i Midsund

Digergubben hengekøyepark

I 2020 satte Utendørs opp Norges råeste hengekøyepark! Nesten på toppen av Digergubben (527 moh.) kan du sovne til vakker solnedgang og våkne til like slående soloppgang. Den fantastiske utsikten kan også nytes på turen opp og ned.

Selve parken består av nedfelte 50mm stålstenger og festepunkter i fjell, og kan huse 8 hengekøyer (med mulighet også for å være 9). Når man booker parken har man den helt for seg selv med eget Cinderella toalett tilgjengelig. Parken ble høsten 2023 oppgradert med nytt toalettbygg, samt at selve hengekøyeparken ble steinbelagt av Sherpaer for å sikre et tørt og rent underlag.

 

Riksgrensen hengekøyepark

Helt nede ved sjøkanten, hvor den gamle riksgrensen mellom Sverige og Danmark/Norge var fra midten av 1600-tallet, kan du overnatte i idylliske omgivelser med bølgeskvulp og sjøluft som faste følgesvenner. Her kan du oppleve vakker natur, magiske solnedganger og nydelige soloppganger.

På grunn av beliggenheten er det fine muligheter for å tenne opp bål, og man har parken helt for seg selv med eget Cinderella toalett tilgjengelig. Det er laget en egen sti ned, slik at en slipper turgåere forbi. Har du med barn og vil være på den sikre siden, er det også plass til et lite telt mellom trærne, og nede i fjøresteinene er det supert å lete etter krabber og andre skapninger. Perfekt sted for barnefamilier!

 

For mer informasjon, besøk vår bookingside: https://utendors.trekksoft.com/no

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.