Kontaktperson

Ann Elin Nygård Myhre

Telefon

Adresse

Stuttnesveien 90,
6475 MIDSUND

Gjerdebua AS

Ferieutleie

Opplevelser i sjøkanten

Gjerdebua er en ærverdig sjøbu med ferieleiligheter, båtutleie og selskapslokale. Her er det svært høy standard som legger til rette for minnerike opplevelser både på sjø og land sentralt i Midsund.

Gjerdebua ligger sentralt i Midsund med nærhet til butikker og fantastiske turmuligheter, deriblant de populære Midsundtrappene!

Vi har utleie av 2 leiligheter. Begge leilighetene har svært høy standard. Trådløst internett og Apple tv for strømmetjenester og tv kanaler er inkludert.

Leilighet i 2.etasje: Dette er den største leiligheten og har plass til 10-17 personer fordelt på 4 soverom. (Blir det en stor gruppe, settes det inn ekstrasenger). Leiligheten inneholder stort kjøkken med alt av utstyr og har 2 bad. Leiligheten har også 2 stuer med god sitteplass til alle. Her finner du også biljardbord. Liten veranda med nydelig utsikt.

Leilighet i toppetasjen: Her er det plass til 7-9 pers, fordelt på 2 soverom og 1 hems. Leiligheten inneholder stort kjøkken med alt av utstyr og har 2 bad. Leiligheten har også stor stue med god sitteplass til alle. Veranda med grill og nydelig utsikt.

Selskapslokale: I kjelleren er det selskapslokale på 95 m2 med eget kjøkken. Lokalet er nyoppusset og med høy standard.

Uteområdet er opparbeidet med båthavn og molo stablet med naturstein. Her kan fine sommerdager nytes med bading og rekreasjon.

Bobilparkering: Vi har bobilparkering med tilgang til strøm, bad med dusj og toalett, vaskemaskin og tørketrommel.
(Plass kan reserveres.)

Vi leier også ut SUP-brett og trøbåt! Til fiskeutflukter kan vi tilby utleie av 2 stk. Øien 21 fots båter. Sløyebenk for å gjøre opp fangsten står i umiddelbar nærhet.

Dette kan leies uavhengig om du bor på Gjerdebua.
Ta kontakt for avtale av leie.

VELKOMMEN!

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Gjerdebua AS