Telefon

Nettside

Adresse

Lyngjavegen 4,
6475 MIDSUND

}

Åpningstider

man: 07:00 - 15:30
tir: 07:00 - 15:30
ons: 07:00 - 15:30
tor: 07:00 - 15:30
fre: 07:00 - 15:30

Bygg Kompetanse AS

Entrepenør

Fra prosjekt til ferdig bygg

BYGG Kompetanse as har bred erfaring innen bygg- og anleggsvirksomhet. Bedriften er medlem i Mesterforbundet og godkjent lærebedrift.

BYGG Kompetanse AS ble etablert i 2007. Bedriften er medlem i Mesterforbundet og godkjent lærebedrift. Bedriften har sentral godkjenning. Vi tilbyr vår kompetanse innen tømrer- og betongfaget. Vi tilbyr vår kompetanse inne tømrer- og betongfaget, og tar på oss det meste av oppgaver innen bygg og anlegg. Vi utfører alle trinn i byggeprosessen; fra prosjektering, tegning og søknad til betongarbeid, tømrerarbeid og ferdigstillelse.

Vi tar på oss oppdrag som nybygg, påbygg, rehabilitering, innendørs oppussing, restverdiredning etter vannskader og brannskader samt større innredningsjobber. Vårt mål er at kunden skal være 100% fornøyd med våre tjenester og produkter.

Vi tar på oss oppdrag i Molde og romsdalsregionen samt nordre del av Sunnmøre.

Dette tilbyr vi

Vi tar på oss oppdrag som nybygg, påbygg, rehabilitering, innendørs oppussing, restverdiredning etter vannskader og brannskader samt større innredningsjobber. Vi tar på oss oppdrag i Molde og romsdalsregionen samt nordre del av Sunnmøre. Vi tilbyr blant annet:

  • Betongarbeid
  • Tømrerarbeid
  • Nybygg
  • Påbygg
  • RehabiliteringInnendørs oppussing
  • Restverdiredning etter vannskader og brannskader
  • Innredningsjobber

Per Arne Sletten
Daglig leder

Mobil: 45 28 68 10
perarne@bygg-kompetanse.no

Ivan Tangen
Prosjektleder

Mobil: 45 28 44 40
ivan@bygg-kompetanse.no

Jonny Magerøy Godø
Prosjektleder

Mobil: 45 28 45 60
jonny@bygg-kompetanse.no

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Bygg Kompetanse AS