Kontaktperson

Per Eivind Blø

Telefon

Adresse

Utsidevegen 39,
6475 MIDSUND

Best Midsund

Bensinstasjon

Din bensinstasjon

Best Midsund ligger sentralt plassert midt i Midsund sentrum. Her kan du lett fylle tanken på vei til eller fra dine ærender.

Elbillading
Inntil 13,6kw/H, passer de fleste biler.

Selvvaskeanlegg
I vårt vaskeanlegg kan du på kort tid gjøre bilen skinnende ren. Med såpe og høytrykkspyler er du sikret et flott resultat med liten innsats.

Velkommen til Best Midsund!

Enkel og tilgjengelig drivstoff-fylling for din båt

Hos oss er drivstoffpåfylling av båten enkelt.

Vår bunkringsbrygge ligger tett ved Midsund Marina (Link) og vi kan tilby fylling av både diesel og bensin til din båt.

Vi tilbyr direkte påfylling av diesel med egen kortautomat ved flytebrygga. Trillekannen for bensin fylles enkelt ved vår stasjon og trilles derfra på båten. Med 50 liter om gangen blir tanken fort full igjen.

Din dekkpartner i Midsund

Dekksalg
Trenger du nye dekk har vi alltid et godt utvalg av dekkmerker og dimensjoner til salgs. Vi sørger samtidig for omlegging og avbalansering slik at du alltid er godt skodd for forholdene.

Dekkhotell
Vi kan tilby vask og lagring av dine dekk slik at du enkelt og greit kan la oss ta hånd om dekkene dine mellom hvert hjulskift.

Trenger du å låne henger?

Vi kan tilby utleie av bilhenger når du trenger den.

Vi har tre utleiehengere, to store skaphengere i tillegg til en mindre åpen henger for småjobbene du skulle ha fått gjort.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Best Midsund